Get Adobe Flash player
» » В Луганську внаслідок боїв до лікарні доставлено 3 трупи невідомих чоловіків
В Луганську внаслідок боїв до лікарні доставлено 3 трупи невідомих чоловіків
Тіла 4 загиблих і 27 поранених доставлено до лікарні після збройних зіткнень в селищі Металіст (Слов'яносербський район) поблизу Луганська. Крім того, в медустанову був госпіталізований журналіст російської ВГТРК Ігор Корнелюк, який помер там не приходячи до тями.

"17 червня на протязі дня з району селища Металіст Слов'яносербського району до лікарні доставлені з вогнепальними пораненнями труп гр. Фролова Руслана Миколайовича, 1986 р.н., одягненого в камуфльований одяг, і три трупи невідомих чоловіків на вигляд 30-40 років. Вживаються заходи щодо встановлення особи трьох загиблих ", - написала на своїй сторінці в Facebook начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Луганській області Тетяна Погукай у середу.

Крім того, за її даними, в цей же день з району селища Металіст до лікарні з вогнепальними і осколковими пораненнями були госпіталізовані 27 осіб, одягнені в камуфльований одяг.

Т.Погукай також підтвердила, що 17 червня в 13.35 з району селища Металіст був госпіталізований громадянин Російської Федерації Ігор Корнелюк, 37 років, журналіст російського телеканалу "Росія". "Від отриманих тілесних ушкоджень (політравма, множинні осколкові поранення грудної клітини, живота, голови і кінцівок) не приходячи до тями, помер", - повідомила вона.

Як повідомлялося, 17 червня в Луганську в районі селища Металіст йшли бої між бійцями Національної гвардії України і членами незаконних збройних формувань (НВФ).
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В Луганську внаслідок боїв до лікарні доставлено 3 трупи невідомих чоловіків

unnamed
18-06-2014, 15:40
Переглядів: 72
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player