Get Adobe Flash player
Олексій Мозговий, який називає себе «лідером народного ополчення Луганщини», в компанії озброєних людей проінспектував алчевські супермаркети, зокрема «АТБ» і «Абсолют».

Про це пише Тиждень.

«Інспектори» констатували, що «жерти нічого», можна тільки пити алкогольні напої - лише вони присутні в магазинах в асортименті.

На тлі порожніх магазинних полиць Олексій Мозговий оголосив про продовольчу кризу, звинувативши в ньому місцеву владу.

«В Алчевську продовольчу кризу. Чи не криза продовольча, я б сказав, а криза влади. Міська влада саботує все, що повинна по ідеї робити, керівництво заводу теж не робить ніяких дій для уникнення таких нюансів, які ви бачите в цих магазинах, єдиним повним прилавком є той, на якому розташовані алкогольні напої. Є нашому населенню скоро буде нічого, хоча зауважте, цей город не знаходиться в зоні бойових дій, таке враження, ніби він блокований. Але він не блокований, він усього лише саботований місцевим керівництвом », - заявив Олексій Мозговий.

Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Бойовики ЛНР проводять рейд по магазинах краю (відео)

unnamed
5-08-2014, 13:21
Переглядів: 2336
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player