Get Adobe Flash player
У РНБО заявляють, що повідомлять про операцію щодо звільнення Луганська і Донецька лише після її завершення.

Про це на брифінгу у вівторок повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

Він нагадав що для проведення зачистки вищевказаних міст потрібна велика підготовча робота в тому числі батальйонів територіальної оборони".
"Щоб ви розуміли: Донецьк і Луганськ - це не якась фортеця з високими стінами. Це промислові міста, на околицях яких є приватний сектор, де проживають люди. Ці райони також вважаються Донецьком і якраз до цих районів підійшли головні сили АТО і територіальні батальйони але е не означає, що вже почався якийсь штурм. Це йде підготовка до звільнення міста", - наголосив Лисенко.

"Тому ми не будемо оголошувати про початок наступу ми будемо казати тільки про момент звільнення цих міст", - зазначив він.
Як відомо, у понеділок представники батальйонів "Азов" та "Шахтарськ" оголосили про штурм Донецька. Разом із тим пізніше стало відомо, що частина бійців потрапила в засідку і сили АТО зазнали втрат.

Після цього в медіа-просторі розгорілася запекла дискусія щодо доцільності оприлюднення подібної інформації щодо планів бойових дій.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Про операцію щодо звільнення Луганська і Донецька повідмлять лише після її завершення

unnamed
Вчора, 13:46
Переглядів: 272
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player