Get Adobe Flash player
Бойовики терористичної організації ДНР готують фіктивні документи, щоб покинути область до 18 серпня. Про це повідомляє прес-центр РНБО. Представники так званої ДНР готують фіктивні паспорти громадян України, щоб під виглядом мирних жителів виїхати за межі Донеччини.

«Тільки протягом останніх трьох діб на блокпосту під Дебальцеве Донецької області, де несуть службу військовослужбовці Національної гвардії України, були затримані 13 чоловіків віком від 20 до 45 років, які підозрюються в терористичній діяльності.

Серед затриманих - польовий командир луганського терористичного угрупування. Зараз він дає свідчення», - повідомляє прес-центр. В РНБО також відзначають, що подібна інформація про втікачів-терористів надходить до українських силовикам від місцевих жителів.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Затримано одного з ватажків бойовиків

Вчора, 00:22
Переглядів: 375
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player