Get Adobe Flash player
Протягом доби зафіксовано 10 випадків порушень повітряного простору України російськими безпілотниками та цілий ряд обстрілів української території з боку РФ. Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент УНН.

“Тривають обстріли української території з боку РФ. Так, з 15.10 до 15.40 вчора з району російського села Новоселівка був здійснений артилерійський обстріл блокпосту українських військових в районі населеного пункту Лужки”, — сказав А.Лисенко.
Крім того, з установок “Град” з території РФ вівся вогонь в напрямку Амвросіївки, також ввечері 16 серпня здійснювався обстріл пункту пропуску Білоярівка.

“Вчора ввечері з території РФ на захід від населено пункту Краснодарського Росії здійснено один артилерійський залп в напрямку українського селища Старобешево, після чого в даному секторі зник мобільний зв’язок та електропостачання”, — сказав А.Лисенко.

Крім того, були зафіксовані факти порушення українського повітряного простору російськими безпілотниками — всього десять випадків, більшість з яких - на Херсонщині та неподалік Бердянська Запорізької області.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Росія почала авіарозвідку за межами зони АТО

17-08-2014, 14:03
Переглядів: 2463
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player