Get Adobe Flash player
На Сході України більшість окупованих міст - без зв'язку.

Однак нам вдалося зв’язатися з деякими жителями Донецька, Макіївки та Стаханова.

Люди поділилися, з якими труднощами їм доводиться стикатися в окупованих містах.

Валентина, жителька Макіївки:

- На пороховій бочці сидимо, от це все що відбувається, у ямах сидимо, що тут відбувається. Ось дожилися до ручки. Сидиш не знаєш, що завтра буде з тобою. Не можу я з вами розмовляти, не можу, все!

Неля, жителька Донецька:

- Увечері знову Град, таке враження ніби ми як між були, над головами туди сюди, туди сюди. Ось воно літає, воно свистить, моторошно. Хто ховається. У мене нерви здають, я відразу лізу в підвал.

Карина, жителька Первомайська:

- Немає можливості нічого купити, по раніше немає світла, води, газу, комунікацій. Тримаються люди тільки на взаємодопомозі. Хтось комусь дає якісь продукти, хтось дає в обмін на овочі домашню продукцію. По колишньому місто в блокаді сьогодні вже 29 день.

Валентина, жителька Стаханова:

- Місто майже напівпорожній, людей дуже мало в місті, повиїжджали. Великі магазини закрилися супермаркети, а в маленьких магазинах продукти є. У місті обстрілів немає, єдине вчора ввечері були поодинокі автоматні черги. Люди просять їх піти, люди не хочуть, люди від усього цього вже втомилися.

Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Як живуть люди під час війни (відео)

21-08-2014, 14:45
Переглядів: 1790
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player