Get Adobe Flash player
Зведений загін міліції УМВС України в Чернігівській області в зоні АТО вступив в бій з терористами, які в'їхали на український блокпост.

В результаті вогневого контакту шестеро з дев'яти бойовиків, які їхали в мікроавтобусі, були знищені, ще троє взяті в полон і передані військовій розвідці.

Як розповіли самі міліціонери, ця зміна бере найактивнішу участь у бойових діях. Блокпости, на яких вони несуть службу, активно обстрілюють з мінометів і систем залпового вогню «Град». Уже кілька разів міліціонери вступали в вогневий контакт з сепаратистами. Останній випадок - чергове тому підтвердження.

Кілька чернігівських правоохоронців спільно з військовими несли службу на блокпосту, коли до них наблизився мікроавтобус «Wolksvagen-transporter» без розпізнавальних знаків з озброєними людьми в салоні. Вартовий, який знаходився ближче до машини, спробував з'ясувати у пасажирів хто вони і куди прямують, у відповідь пролунала автоматна черга.

Між сепаратистами і силовиками зав'язався бій, в ході якого шість бойовиків були знищені, ще троє взяті в полон.

Згідно виявленим в автобусі документами і речами вісім з дев'яти чоловіків - громадяни РФ з Москви і Санкт-Петербурга, дев'ятий - житель Луганська. Також в бусику була виявлена символіка терористичної організації ЛНР та продукти російського виробництва.

В даний час правоохоронці продовжують нести службу на блокпостах, і не втрачають бойового духу і високого почуття патріотизму.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Прикордонники розстріляли автобус з росіянами, є жертви

27-08-2014, 15:33
Переглядів: 3250
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
Павел 27 серпня 2014 15:53
Написано про міліціонерів з Чернігівської області. Але бій був не на кордоні Чернігівської області з РФ, чи не так? Де відбувся бій?
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player