Get Adobe Flash player
150 працівників особового складу міліції Київщини відправились у зону проведення антитерористичної операції на Схід України.

На заклик керівництва ГУМВС України в Київській області щодо відрядження в зону бойових дій відгукнулись більше правоохоронців, ніж було необхідно. Але вони залишились нести службу, охороняти громадський порядок, в столичному регіоні. У подальшому ці добровольці складуть достойну заміну бійцям, які сьогодні несуть службу на сході України.

До складу батальйону ввійшли працівники слідчих підрозділів, патрульної служби та дільничні інспектори міліції Київщини.

У черговий раз міліціонери відправились в зону АТО для забезпечення охорони громадського порядку, з гідністю виконати всі поставлені завдання, вміло використати свої професійні навики для врегулювання конфлікту та захисту українського народу.

Правоохоронці з власної волі поїхали на передову захищати цілісність нашої держави на чолі з першим заступником начальника ГУМВС України в Київській області Юрієм Квятківським.

Інформує ВЗГ ГУМВС України В Київській області
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Міліціянти з Київщини відправилися на Донбас

28-08-2014, 20:05
Переглядів: 66
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player