Get Adobe Flash player
Авіакомпанія Air France може втратити мільйони євро через страйкАвіаперевізник Air France в результаті страйку пілотів може втратити від € 10 млн до € 15 млн. Про це повідомив генеральний директор компанії Фредерік Гажі, пише газета The Wall Street Journal. Точний розмір збитку, за його словами, буде залежати від кількості пілотів, які приєднаються до страйку.

За словами Гажі, більш точний обсяг шкоди Air France повідомить 13 вересня - до цього дня пілоти будуть зобов'язані проінформувати начальство про те, чи беруть вони участь у страйку.

Про страйк стало відомо в серпні - тоді про її проведення оголосив голова профспілки пілотів авіалінії. Пілоти протестують проти скорочення витрат компанії, в рамках якого Air France вирішила передати більшість рейсів на малі і середні відстані своєму лоукостер Transavia Airlines. Це призвело до побоювань про зміни умов праці для пілотів літаків компанії.

Раніше на тижневий страйк пішли льотчики авіаперевізника Lufthansa, котрі висловили протест проти скорочення пенсійних виплат ..
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Авіакомпанія Air France може втратити мільйони євро через страйк

Вчора, 15:33
Переглядів: 67
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player