Get Adobe Flash player
Російські найманці в формі Нацгвардії розстрілюють і гвалтують жителів Донбасу

Вчора в госпіталі мама солдата, розповідала, як стояла на з/д вокзалі за квитком на поїзд, поруч стояла жінка, розговорилися. Мама бійця в розмові сказала, що її син поранений в зоні АТО і лежить в госпіталі.
 
Жінка рознервувалася і каже:

"Я з Луганська, зараз біженка, навіщо ви послали свого сина до нас, вбивати нас ?!".

"Так ніхто не посилав, він військовий, це його робота, є наказ начальства і вони поїхали захищати Україну, що значить "до нас"??" - відповіла мама пораненого бійця.

Та фиркала, обурювалася! Ось так себе ведуть багато біженці, живуть тепер у Києві і кажуть гидоти на українських військових.

Солдати вчора розповідали, як спіймали 4-х чоловіків, російські громадяни, не військові, найманці.

От що вони робили: переодягалися у форму вбитих українських солдат і розстрілювали мирних жителів Донбасу! 12-річну дівчинку згвалтували! А потім російські канали на весь світ істерії, що це зробила Нацгвардія! Скоти! Нам, українцям, треба більше говорити і писати, щоб люди знали правду!
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Вбивці та гвалтівники "понаїхали" із РФ

14-09-2014, 00:07
Переглядів: 5221
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player