Get Adobe Flash player
Російські диверсанти намагаються витіснити українських прикордонників на ділянках північного сходу Луганщини. За інформацією РНБО - сусіди замінували частину території в районі Красної Талівки. Від мін там гинуть мирні мешканці.

А в Нижній Кринці, за тридцять кілометрів від Донецька, внаслідок обстрілу терористів десятеро загиблих та чимало поранених - це оперативна інформація штабу АТО. Бойовики вели вогонь по селищу з дев'ятої ранку до 12-ї дня.

Дісталося від терористів і мирним людям у Ясинуватій, бойовики обстріляли цей населений пункт на Донеччині та прилеглі до нього села. Там також є жертви. В РНБО заявляють про переміщення російських військ в районі Красного Луча та Дебальцевого. Тож бачимо, що виводити свої частини з України Кремль геть не збирається - попри всі домовленості.

Андрій Лисенко, речник РНБО:

- На територіях, підконтрольних бойовикам, терористи продовжують маскувати військову техніку в житлових кварталах та у подвір'ях мирних громадян. Сили АТО готові до провокацій та відбиття наступу.

Терористи продовжують обстріл Первомайська Луганської області, за нашими даними жертв поки що не має, жителі залишаються без світла та води, бракує медикаментів та їжі. Також пошкоджено лінії електропередач в районі макіївської фільтрувальної станції, станція знеструмлена, в Макіївці немає питної води.


Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Бойовики продовжують наступ (відео)

17-09-2014, 14:56
Переглядів: 4339
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player