Get Adobe Flash player
Українські військові не змогли отримати перевагу за рахунок перегрупування військ під час перемир'я. Про це йдеться в зведеннях ополчення ДНР, розміщених в соціальних інтернет-мережах.

За їх даними, збройні формування сепаратистів продовжують блокування двох великих угруповань сил АТО в котлах у Жданівки та Дебальцеве. Затиснуті під Жданівка українські силовики продовжують наносити артилерійські удари по позиціях бойовиків ДНР у Вільхівці та Зуївці.

Вогонь ведеться безсистемний, стверджують представники ополчення. За їх даними, в Дебальцеве українські військові напередодні зробили спробу вирватися з котла, атакувавши позиції бойовиків, але були відбиті, зазнавши великих втрат.

Раніше бойовики ДНР заявили про формування двох нових "котлів" під Горлівкою та Дебальцеве. У свою чергу, координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук повідомив на своїй сторінці в соцмережі, що в Луганській області бойовики ЛНР та підрозділи РФ готуються до відновлення боїв.

"За останні 2-3 дні ними проведено ряд маневрів і зосереджено кілька ударних груп з бронетехнікою в північно-східній зоні АТО і північніше Луганська, раніше з Росії доставлено кілька конвоїв з боєприпасами та пальним. В районі Луганська розгорнута мобільна російська РЛС, бандформування активно насичуються засобами ППО ", - зазначив він.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Підрозділ української амрії опинився в пастці

18-09-2014, 13:02
Переглядів: 1705
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player