Get Adobe Flash player
Активісти Евромайдану подарували президенту України на день народження шину, розфарбовану в кольори українського стягу. Підпалювати її не стали

У п'ятницю, 26 вересня, президенту України Петру Порошенко виповнилося 49 років
Білоруський лідер Олександр Лукашенко побажав йому міцного здоров'я, щастя і благополуччя

Чи привітав Порошенка президент РФ Володимир Путін, невідомо. Принаймні в ЗМІ про це не повідомляється

Не обділили президента увагою і активісти Евромайдану: вони подарували главі держави шину, розфарбовану в кольори українського прапора.

"Упевнений, що притаманні Вам політична відповідальність, що має підтримку довіри громадян, принесе на землю України довгоочікуваний мир. Республіка Білорусь і білоруський народ всіляко будуть цьому сприяти. Високо ціную відвертий діалог і завжди конструктивне спілкування і розраховую на їх продовження"
, - йдеться у привітанні Лукашенко, опублікованому на його офіційному сайті.

Активісти Автомайдану - одного із структурних підрозділів Евромайдану - розмалювали білий паркан заміського будинку Порошенко в синьо-жовті кольори. Також вони принесли президенту шину, розфарбовану в ті ж кольори, і коробку цукерок Roshen - компанії, що належить главі держави.

Запалювати покришку, як це часто робили під час Евромайдана, українці не стали. Таким чином активісти вирішили нагадати президенту про його обіцянки. Агентство відзначає, що "міліція завадила довести справу до кінця - активістам заблокували виїзд і їх можуть звинуватити в псуванні майна". Про затриманих даних немає.

Порошенко став наймолодшим президентом України за роки її незалежності. Глава держави одружений, його дружина - Марина (1962 року народження) - лікар. У президента четверо дітей: сини Олексій (1985) і Михайло (2001), а також дочки Євгенія та Олександра (2000). В день президентської інавгурації - 7 червня 2014 року - у Порошенка народився онук, якого назвали на честь діда.

Під час лютневих подій у Києві, що призвели до відсторонення від влади Януковича, Порошенко активно підтримав протестувальників. Часто виступав на майдані Незалежності, після чого в пресі з'явилася інформація про те, що Порошенко був одним із спонсорів "Евромайдану". В інтерв'ю російським журналістам він зізнався, що дійсно спонсорував акцію, але тільки "їжею, водою і дровами".

Ще за дві години на своїх сторінках в Twitter і Facebook Поронешко "отримав близько тисячі вітальних повідомлень". Користувачі соцмереж традиційно бажали йому здоров'я, успіхів, щастя і миру.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Презентом для лідера України стали Roshen та автопокришки

26-09-2014, 21:44
Переглядів: 299
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player