Get Adobe Flash player


Протягом минулої доби бойовики 88 разів завдавали ударів по Дебальцевому та навколишніх селищах, використовуючи практично усі види зброї, і не дотримувалися режиму припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр АТО. Загалом з початку режиму "тиші" противник 31 раз застосовував реактивні системи залпового вогню, чотири рази танки та ще 56 - артилерію та міномети.

Зросла кількість обстрілів позицій АТО в районі Дебальцевого.

На напрямку найбільше від обстрілів ворога постраждали Дебальцеве, по якому злочинці 19 разів били з "Градів", Чорнухіне – яке тричі штурмували бандформування і чотири рази обстріляли з "Градів". По селищах Попасна, Санжарівка, Золоте, Кам'янка незаконні збройні формування активно вели вогонь з "Градів" і артилерії", - йдеться у повідомленні прес-центру АТО. Бойовики отримали від своїх кураторів вказівку захопити Дебальцеве та спровокувати українських військових. Для цього ще вчора ворожі сили планували обстріляти місто Донецьк.

Натомість інтенсивність обстрілів дещо зменшилась на Луганському і Донецькому напрямках. Супротивник вів обстріли зі стрілецької зброї та гранатометів. Постраждали від мінометного вогню Тошківка, Опитне, Новотошківське. На Маріупольському напрямку двічі з танків злочинці вели вогонь по селищу Широкіне. Загалом протягом доби бойовики 112 разів завдавали вогневі удари по силах антитерористичної операції. Українські силовики відкривали вогонь лише у відповідь. Як повідомлялося раніше, у район Горлівки перекинули майже тисячу бойовиків і 25 танків.

Get Adobe Flash player

Бойовики не дотримуються режиму "тиші" і збільшують обстріли під Дебальцевим

16-02-2015, 11:27
Переглядів: 413
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player