Get Adobe Flash player
LG представила свого флагмана
Компанія LG анонсувала в Росії свій флагманський смартфон G3. Пристрій був представлений в середу, 18 червня, на презентації в Москві.

Одна з основних особливостей G3 - функція бездротової зарядки. Адаптер для неї вбудований в задню кришку смартфона, що не привело до збільшення його товщини - вона становить 8,9 міліметрів, порівнянно з основними конкуруючими моделями. Як правило, вбудований адаптер для бездротової зарядки збільшує товщину смартфона, наприклад, у Nokia Lumia 920 до 10,7 міліметрів.

Для підживлення батареї без проводів користувачеві доведеться купити ще саму бездротову зарядку, яка буде коштувати ще 600 гривень.

Також з аксесуарів в Росії буде поставлятися чохол Quick Circle і бездротова гарнітура. Кругле віконце в обкладинці дозволить виконувати основні операції, не відкриваючи її. Ціна Quick Circle - 600 гривень.

Вартість моделі з 16-гігабайтної внутрішньою пам'яттю в Росії складе 10 тисяч гривень, приблизно стільки ж коштують основні конкуренти: Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2, HTC One (M8).

Новий телефон LG працює під управлінням операційної системи Android 4.4.2. KitKat. На відміну від конкурентів, екран у LG G3 має велику діагональ (5,5 дюймів) і більш високий дозвіл (2560 на 1440 пікселів).

G3 першим у світі отримав лазерну підсвічування автофокусу основної камери.

LG G3 побудований на апаратній базі, типової для старших моделей смартфонів. Він оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 801 з частотою до 2,5 гігагерца. Підтримуються карти microSD об'ємом до 128 гігабайт. Ємність змінного акумулятора становить 3000 міліампер-годин. Смартфон працює з усіма сучасними стандартами бездротового зв'язку: Wi-Fi, Bluetooth, NFC і LTE. Габарити апарату складають 146 на 75 на 8,9 міліметра при масі 149 грам.

G3 отримав кілька фірмових технологій безпеки. Knock Code дозволяє розблокувати смартфон шляхом постукування по екрану в певній послідовності. Content Lock приховує вміст обраних папок, а Kill Switch блокує доступ до даних при крадіжці апарату.

Фірмова графічна оболонка виконана в модному зараз «плоскому» дизайні з простим зображенням деталей інтерфейсу. Система підказок «Розумні повідомлення» враховує дані з різних джерел: наприклад, пропонує взяти парасолю ввечері на зустріч, так як прогноз погоди обіцяє дощ. Екранна клавіатура допускає підстроювання по висоті для зручності введення. Вона враховує особливості набору символів користувачем, що, за твердженням виробника дозволяє на 75 відсотків знизити кількість помилок.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

LG представила свого флагмана

18-06-2014, 16:10
Переглядів: 168
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player