Get Adobe Flash player
Калинка готова до зимиПотужні минулорічні снігопади стали певною мірою випробуванням для нового керівництва «Калинівського ринку». Але завчасна підготовка до зимових примх погоди дозволила на відмінно впоратись з прибиранням 35 гектарів Калинки від снігу, не дивлячись на те, що інколи доводилось працювати ледь не цілодобово. Тож і цього року до зими підійшли у всеозброєнні.

«Ми вже закупили 800 тон піску, 40 тон солі та 30 тон щебеню дрібної фракції, який буде використовуватись для піщано-гравійної суміші, розповідає генеральний директор КП МТК «Калинівський ринок» Руслан Сербінчук. – Окрім того ми привели у готовність усю наявну техніку та переобладнали її до використання у зимовий період».

Також, як і минулого року, на Калинці перестрахувалась, і у разі сильних снігопадів будуть залучати орендовану техніку для вчасного та оперативного прибирання території ринку від снігу.

У адміністрації комунального підприємства запевнили, що зроблять усе можливе для комфортного відвідування покупцями ринку у зимовий період.

Калинка готова до зими



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: