Середа, 4 Вересеня 2013
15:36:19

Економіка

14 корпус ЧНУ залишиться у власності університету

14 корпус в університету ніхто не відбирає. Чутки про нібито передачу в приватну власність приміщення ЧНУ та ще 40-ка об"єктів в історичній частині міста невідомій фірмі "Інватранс" спростовують як депутати обласної ради, так і керівництво ЧНУ. За словами компетентних осіб, рішенням минулої сесії обласної ради було лише змінено балансоутримувача. Тобто, тепер, вищезазначені об"єкти перебуватимуть в управлінні не обласної ради, а її комунального підприємства - "Інватранс". Відповідно, виплати за оренду здійснюватимуться на рахунки цієї фірми. З таким станом речей не погоджується університет. Як твердить ректор ЧНУ Степан Мельничук, - ВУЗ не буде сплачувати оренду невідомій фірмі, рахунки якої знаходяться в Одесі, а статутний капітал становить нуль гривень.

Скандальне рішення по передачі об"єктів комунальної власності на баланс фірми "Інватранс", облрада ухвалила 5 липня на черговій сесії. Таке рішення більшості, керівник опозиційного "Фронту Змін" вважає дивним, адже при крайовому парламенті діє спеціально створений підрозділ по управлінні майном комунальної власності. Фірма ж "Інватранс", яка зареєстрована 20 років тому, займається обслуговуванням техніки та ремонтом автомобілів. Курко не розуміє, як таке підприємство управлятиме комунальним майном.

Детальніше...

Буковинські підприємці "нагріли" державу на 3 млн.

Саме на таку суму занижено сплату податку на додану вартість при розмитненні товарів окремими бізнесменами Буковини.

Детальніше...

У Чернівцях бюджет додатково отримав 21,6 млн. грн. податків

Протягом восьми місяців цього року чернівецькі платники податків перерахували до Зведеного бюджету 654,0 млн. грн. Проти відповідного періоду минулого року збір платежів до зведеного бюджету збільшився на 21,6 млн. грн. 

Детальніше...

В Дністер випустять мальок дорогих порід риб

У Дністер в межах Чернівецької області 3 вересня випустять мальків форелі та стерляді, яких виростили в розпліднику у Вижницькому районі. 

Детальніше...

Михайлішин нагородив чернівецьких підприємців

Напередодні Дня підприємця секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин вручив підприємцям міста почесні грамоти виконавчого комітету міськради та цінні подарунки за вагомий внесок у розвиток економіки Чернівців.

Детальніше...

Для великих платників податків вже запрацював «Електронний кабінет»

Новий сервис  "Електронний кабінет платника податків" запрацював для великіх платників податків.   Платники податків можуть оцінити можливості сервісу з будь-якого комп'ютера, підключеного до мережі Інтернет, після авторизації. Розглянемо конкретні переваги використання нового сервісу.

Детальніше...

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше

Реклама: |