Субота, 22 Червня 2013
15:18:42

Економіка

Як жили малі підприємтсва області минулого року

Малими підприємствами області  у 2012р. отримано фінансовий результат до оподаткування в сумі 77,3 млн.грн. прибутку (за 2011р. ними було отримано 1,3 млн.грн. збитку). Загальний фінансовий результат сформувався з 276,6 млн.грн. прибутку, який отримали 61,5% підприємств, та 199,3 млн.грн. збитку, отриманого рештою підприємств.
 
Найкращий фінансовий результат до оподаткування (сальдо) одержали малі підприємства сільського, лісового та рибного господарства – в сумі 61,0 млн.грн. прибутку (у 2011р. – 28,1 млн.грн. прибутку), оптової та роздрібної торгівлі, з ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів –     20,1 млн.грн. (19,9 млн.грн. прибутку).

Детальніше...

Про фінансовий стан підприємств області

За 2012р. суб’єктами господарювання області (крім банків та бюджетних установ) було отримано фінансовий результат до оподаткування в сумі 295,0 млн.грн. прибутку (за 2011р. ними було отримано 46,0 млн.грн. збитку). Загальний фінансовий результат сформувався з 811,3 млн.грн. прибутку, який отримали 61,9% підприємств, та 516,3 млн.грн. збитку, отриманого рештою підприємств.

Детальніше...

Буковинці заплатили 1 млрд. грн. податків

За словами фахівців Міндоходів Чернівецької області платники регіону за п’ять  місяців поточного року сплатили до Зведеного бюджету 1 060  млн. грн. податків і зборів.

Детальніше...

В Чернівцях пройшов семінар про співпрацю України та ЄС

текстиль для гостиниц и ресторановМинулого тижня, в обласній державній адміністрації відбувся семінар, на якому був представлений проект «Додаткові заходи щодо Програми підтримки галузевої політики «Сприяння взаємній торгівлі між Україною та Європейським Союзом шляхом усунення технічних бар’єрів». 

Детальніше...

Антимонопольний комітет оштрафував "Калинку"

Чернівецьким  обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України оштрафувано  КП «МТК «Калинівський ринок» на 10 тис. грн. за зловживання монопольним становищем.

Детальніше...

Чернівецька податкова збирає 4 млн.грн. в день

За чотири місяці цього року податківцями міста Чернівці до Зведеного бюджету забезпечено збору в сумі 333,1 млн. грн. Проти відповідного періоду 2012 року збір платежів до Зведеного бюджету збільшився на 35,3 млн. грн. 

Детальніше...

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше