Субота, 22 Червня 2013
19:58:23

Економіка

Експорт товарів скоротився на третину, імпорт – майже вдвічі

 

Обсяги експорту та імпорту товарів в області за січень–червень 2009р. становили 54,2 млн.дол.США та 49,8 млн.дол.США. Порівняно з відповідним періодом минулого року обсяг експорту скоротився на 33,1%, імпорту – в 1,8 раза.

Протягом січня–червня п.р. експорт товарів з області здійснювали 135 підприємств, а отримували їх по імпорту – 144 підприємства та 244 фізичні особи. Суб’єкти господарювання області співпрацювали у сфері зовнішньої торгівлі товарами з партнерами з 73 країн світу, основними з яких були Російська Федерація, Італія, Німеччина, Румунія, Білорусь та Польща.

У товарній структурі експорту переважали поставки механічного та електричного обладнання (21,9% від загального обсягу експортованих товарів), текстильних матеріалів та текстильних виробів (21,1%), недорогоцінних металів та виробів з них (18,1%).

Основу товарної структури імпорту у зазначеному періоді становили текстиль та вироби з текстилю – 30,7%, недорогоцінні метали та вироби з них – 12,8%, полімерні матеріали, пластмаси та каучук – 11%, продукція хімічної та пов’язаних з нею галузей промисловості – 9,2%. Про це повідомляє обласне управління статистики.

Light and Dark

Sample image

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer risus est ligula dui mauris. Pede montes et nunc non consequat Maecenas dictumst Maecenas eu ligula. Tincidunt Phasellus elit at semper accumsan sem mauris ante diam ut. Porttitor condimentum wisi iaculis lobortis Proin fermentum pellentesque id sem nibh. Convallis ullamcorper Vestibulum leo vitae convallis Vestibulum felis.

Детальніше...

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше