Get Adobe Flash player
Вибір редакції

На адресу Управління МВС України в Черкаській області надійшло звернення першого заступника голови Черкаської облдержадміністрації з проханням виділити працівників міліції для супроводження переселенців з міста Красноармійськ Донецької області до міста Черкаси. Згідно резолюції в.о. начальника УМВС області полковника міліції Владислава Пустовара та наказу УМВС області для забезпечення супроводження було виділено двох озброєних автоматичною та табельною вогнепальною зброєю працівників Державної служби охорони - начальника ВКЗ майора міліції Віктора Доброштана та молодщого інспектора СВГЗ РМО старшого сержанта міліції Євгенія Ревву.

Так, 6 червня в місто Красноармійськ, яке є найближчою до найнебезпечнішого Слов’янську "точкою", що контролюється українською армією, було направлено транспорт з бійцями Державної служби охорони та представниками Самооборони для вивозу на Черкащину сімей з дітьми. Вже наступного дня 7 червня, перетнувши 8 блокпостів, всі благополучно доїхали до Черкас.

«Нашим завданням було забезпечити спокійний проїзд людей до місця розташування. Серед пасажирів перебувала паралізована після дорожньо-транспортної пригоди жінка. На щастя, постраждалих нема. На першій же зупинці діти почали сміятися, гратися, – і це для нас найбільша подяка», - розповідає майор міліції Віктор Доброштан.

Розмістять переселенців у Каневі, в спеціально підготовленому туристичному комплексі, де вони отримають харчування і соціальну допомогу. Батькам запропонують роботу, дітей влаштують у дошкільні заклади.

Силовики планують новий рейд на небезпечні території, щоб якомога більше українців врятувати від війни.

УДСО при УМВС України

в Черкаській області

 

 



Источник: mvs.gov.ua
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Працівники ДСО та самооборонці супроводжували до Черкас переселенців з Донецької області

10-06-2014, 17:05
Переглядів: 82
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player