Get Adobe Flash player
Вибір редакції

Таким став підсумок сварки між 23-річним чоловіком та 15-річною студенткою першого курсу одного з коледжів міста Марганець.

9 червня близько 11-ї ранку чоловік та неповнолітня дівчина зустрілися біля дому та направилися до найближчої посадки випити по пляшці пива. Розігрівшись спиртним, молодик запросив знайому до себе додому, поспілкуватися «ближче». Час проминув швидко і вже ближче до вечора розмова зайшла про співмешканку чоловіка, в ході якої дівчина погано висловилася про неї. Не стримавши образи, чоловік вирішив «захистити» честь дружини. Він накинувся на неповнолітню й почав душити, поки та не перестала подавати ознаки життя.

Скоївши злочин, зловмисник замислився над проблемою, куди діти тіло. Тим більше, в двері почали стукати (як виявилося, прийшла громадянська дружина). Знявши з потерпілої золотий ланцюжок (який пізніше подарував співмешканці), чоловік затягнув тіло в кладовку та відчинив двері. Він вийшов з квартири разом зі співмешканкою, але пам’ятаючи про бездиханне тіло своєї малолітньої жертви, зловмисник заявив, що забув портмоне. Таким чином у нього з’явилася можливість не викликаючи підозри повернутися додому й викинути тіло з балкону 1-го поверху.

Ці обставини злочину вдалося з’ясувати правоохоронцям Марганецького міськвідділу міліції, які зайнялися розслідуванням вбивства неповнолітньої дівчини.

Вже наступного дня вранці вони затримали підозрюваного у вбивстві дівчини. Йому загрожує покарання за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

 

ВЗГ ГУМВС України

в Дніпропетровській області

 

 



Источник: mvs.gov.ua
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

На Дніпропетровщині затримано чоловіка, який задушив неповнолітню дівчину і викинув тіло з балкону

10-06-2014, 17:08
Переглядів: 155
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player