Get Adobe Flash player
Органи прокуратури контролюють хід розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом вибуху в житловому будинку в Миколаєві.

Як відомо, вибух стався 9 червня 2014 року близько 5 години на п’ятому поверсі житлового будинку № 28 по вул. Молодогвардійській. Внаслідок нього 4 особи отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Окрім того, в ході розбору пошкоджених елементів конструкцій будинку в одній з квартир виявлено труп громадянки, 1964 року народження, з ознаками насильницької смерті. Попередньо встановлено, що причиною її смерті є механічна асфіксія внаслідок удушення. Серед версій причин вибуху слідчими, в тому числі, розглядається спроба одного з постраждалих приховати сліди вчинення тяжкого злочину. На даний час вказана особа, яка отримала 45% опіків тулуба, перевіряється на причетність до вчинення умисного вбивства.

Відомості за вказаним фактом слідчим відділом Ленінського РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво здійснює прокуратура Ленінського району м. Миколаєва.

Наразі досудове розслідування триває.


Прес-служба Генеральної прокуратури України

Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Вибух на Миколаївщині розглядається як спроба приховати сліди вчинення вбивства

10-06-2014, 17:13
Переглядів: 60
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player