Get Adobe Flash player
   У Полтавської області з 20 травня проходить операція «Мак». Основною метою зазначеної операції є виявлення та знищення нелегальних посівів маку та конопель, перекриття каналів надходження наркотичних речовин до споживачів.



   Так, 16 червня в селі Оріхівка, Лубенського району працівники взводу ДПС разом із представниками дільничних інспекторів міліції міського відділу виявили незаконний посів 15 рослин зовні схожих на коноплі.







   Під час перевірки встановлено, що виявлений посів обробляє 30-річний місцевий  мешканець. Вилучені рослини направлені на дослідження до науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру.



   За висновками експертизи буде розпочате кримінальне провадження за фактами незаконного зберігання наркотичних засобів.



   А тиждень тому, близько 10 години 20 хвилин в місті Полтаві по вулиці Половка інспектори ДПС ДАІ спільно з представниками дільничних інспекторів міліції Київського районного відділу міліції затримали автомобіль «ФОРД Транзит», під керуванням 31-річного місцевого мешканця.



   У салоні автомобіля знаходився 36-річний пасажир, у якого під час особистого огляду вилучили медичний шприц, заповнений до позначки 4 мл рідиною світлого кольору, за своїми ознаками схожою на наркотичний засіб «метанфетамін» вагою 0,15 гр.  Вище зазначеного громадянина доставлено до Київського райвідділу міліції.



   За даним фактом вирішується питання про внесення до єдиного реєстру досудових розслідувань  за частиною 1 статті 309 Кримінального Кодексу України. (Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.)



 



Прес-служба Департаменту



ДАІ МВС України



(за інформацією прес-служби



ДАІ Полтавської області)





Источник: www.sai.gov.ua
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

На території Полтавщини триває операція ,,Мак”

18-06-2014, 19:53
Переглядів: 89
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player