Росія звинуватила Україну у мільйонних збитках для Криму
Після того, як Україна припинила постачання води на півострів по Північно-Кримському каналу, фермери виявилися практично в безвихідній ситуації. Влада республіки вже підрахували збитки, завдані сільському господарству.

- Відповідно до розрахунків, які зробили профільний віце-прем'єр і міністерство самопроголошеної республіки збиток оцінюється в обсязі близько 85 мільйонів гривень, - заявив перший віце-прем'єр Криму Рустам Теміргалієв.

На півострові водою з Північно-Кримського каналу зрошувалися поля на площі 150 тисяч гектарів.

Нагадаємо, вже більше місяця півострів залишається без водопостачання - Україна закрила заслінки Північно-Кримського каналу через несплату боргу кримською стороною.

Росія звинуватила Україну у мільйонних збитках для Криму


Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
КОМЕНТАРІ (1)
сема 22 травня 2014 11:50
Ахуеть, пидарастическая путинско-гоблинская клика тупо отправила Крым в паРАШУ, а теперь мы виноваты что у них хуй что растет в Крыму. За что ушлпеки боролись на то и напоролись, соите теперь у пукина вовы и дрочите на гоблина, а не убытки вам гандоны!!!
Висловлено в темі:
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: