Get Adobe Flash player
Європейські еліти сьогодні вже починають розуміти, що Росія хоче відродити «холодну» війну - вважає політолог Олександр Палій. «Росія хоче ізоляції, вона боїться конкуренції, боїться виявити повну неспроможність влади порівняно з властями інших держав», - сказав він в ефірі програми «Національний інтерес» на телеканалі БТБ.

«Тобто Кремль хоче зробити з Росії таку величезну Північну Корею. Але, чесно кажучи, я не бачу ресурсів для того, щоб сучасне російське суспільство можна було загнати в таку освіту без проблем », - сказав Палій.

«У теж час для України сусідство з такою державою означає, що їй доведеться трудитися так само багато, як і Південної Кореї. Ця країна в умовах подібної війни і постійного протистояння досягла небувалих успіхів. Ще 50 років тому в Південній Кореї виробляли тільки невеликі дерев'яні кораблики - джонки. Сьогодні ж там зосереджено близько 40% усього цивільного суднобудування в світі. Тобто якщо ви бачите якийсь новий корабель, то з імовірністю 40% він побудований у Південній Кореї. Я вже не кажу про всесвітньо відомих південнокорейських брендах, таких як Samsung, LG, Hyundai », - підсумував політолог.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Росія сама хоче ізоляції

unnamed
6-08-2014, 22:22
Переглядів: 130
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
Посадив путлєр рєпку Сьогодні, 08:12
Росіяни повертаються до своїх коренів Завдяки мєдвєпутам як і до 18 століття головною їжею стане ріпка жарена , варена, вялена і тд. Ні піндосівській американській картоплі!І аж 2 врожаї в умовах Нечерноземья!
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player