Get Adobe Flash player
Загальні втрати українського боку на Донбасі в ході АТО склали близько 10 тис. Осіб, включаючи армію, прикордонників, МВС і добровольців. Про це заявив активіст "Правого сектора" Юрій Мендюк на мітингу протесту біля Адміністрації Президента.

Як відомо, "Правий сектор" зажадав від Президента України Петра Порошенка ветувати закон про особливий статус окремих районів Луганської та Донецької областей, прийнятий Верховною Радою.

"Цей закон має на меті зрівняти майже 10 тис. людей, загиблих на східному фронті, обороняючи наші східні рубежі ... з бандитами, які сидять в лугандоні і донбабве. Він хоче цю луганду і донбабве визнати разом з нами однаковими громадянами цієї країни ", - заявив правосек.

Крім того, на мітингу "Правого сектора" попередили, що можуть дійти до самої Москви.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Правий сектор пішов проти Порошенка

18-09-2014, 14:55
Переглядів: 2852
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
гость 18 вересня 2014 19:24
Ьандепята! Кончайте политический бандитизм!
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player