Get Adobe Flash player
Бурбак: Всі реформи, які відбуваються та відбуватимуться в країні є непопулярними, проте необхідними
Сьогодні, 11 квітня, з робочою поїздкою Чернівецьку область відвідує Міністр інфраструктури України Максим Бурбак. Він взяв участь у роботі сесії обласної ради та поспілкувався з представниками засобів масової інформації краю. «Я хотів би відразу наголосити, що практично всі реформи, які відбуваються та відбуватимуться в країні є непопулярними, проте необхідними, - зазначив Максим Бурбак. – Всі вони будуть обов’язково анонсуватися та попередньо обговорюватимуться з громадськістю».

Відповідаючи на конкретні запитання буковинських журналістів Міністр інфраструктури України повідомив, що технічна частина угоди щодо курсування потягу Чернівці – Київ через Молдову вже готова і найближчим часом буде ратифікована. «Ми розглянемо ситуацію з можливістю подовження та ремонту злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту «Чернівці», що дасть можливість приймати більші літаки, - зазначив міністр. – Входження нових авіаперевізників на Буковину вимагає виконання деяких їхніх вимог, зокрема щодо зменшення збору з аеропорту. Ці питання я маю намір обговорити із керівництвом міста», - додав пан Бурбак.

Він також підкреслив, що всі потяги, які прямують до АР Крим не відміняються, лишень коригується кількість вагонів, відповідно до попиту на квитки, а у зв’язку із посиленням контролю на кордоні вони часом невчасно прибувають до кінцевих станцій.

Сьогодні ж, за участі Міністра, відбулося урочисте відкриття оновленого операційного залу Чернівецького поштамту.
Бурбак: Всі реформи, які відбуваються та відбуватимуться в країні є непопулярними, проте необхідними
Бурбак: Всі реформи, які відбуваються та відбуватимуться в країні є непопулярними, проте необхідними

«Не дивлячись на те, що ремонт затягнувся все ж таки ми сьогодні бачимо оновлений операційний зал, що є досить символічним і сподіваюся найближчим часом ми всі побачимо оновлену роботу всієї поштової служби, - зазначив, звертаючись до присутніх Максим Бурбак».

З нагоди 125 - річчя будівлі Чернівецького поштамту Укрпошта ввела в дію штемпель спецпогашення з пересувною датою «Чернівецький поштамт. 1889. Чернівці, 58002» яким сьогодні на урочистостях погасили ювілейні конверти. Дітям з особливими потребами працівників поштової служби краю подарували цінні подарунки.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Бурбак: Всі реформи, які відбуваються та відбуватимуться в країні є непопулярними, проте необхідними

11-04-2014, 21:28
Переглядів: 362
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
ВДВ 12 квітня 2014 06:46
На рахунок так званих реформ Максим Бурбак "грузить" нас, як "грузили" попередники, а сам разом з новою командою вирішує свої справи, як от проштовхує свого родича на посаду нач-ка служби автодоріг в ОДА. Тобто на словах п. Бурбак за прогресивність, а на ділі проглядається брехня, темні оборутні схеми, кумовство. Невже знову для таких закон як дишло?
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player