Get Adobe Flash player
Папієва викликали до прокуратури
Екс-губернатора Буковини Михайла Папієва викликали до обласної прокуратури для дачі показів у якості свідка по справі 2012 року.

Нагадаємо, за матеріалами громадської мережі «Опора» в прокуратурі відкрили кримінальне провадження. Згідно із матеріалами справи тоді Папієв, займаючи посаду голови облдержадміністрації, під час своїх робочих візитів у райони області агітував за кандидатів у народні депутати Геннадія Федоряка та Артема Семенюка. Відеодокази таких дій посадовця опорівці виклали в мережу і надали прокуратурі.

Зі слідчим обласної прокуратури екс- голова ОДА спілкувався більше двох годин, після чого кілька хвилин приділив і журналістам. Папієв висловив власну позицію стосовно цього кримінального провадження.

Михайло ПАПІЄВ, екс-голова ОДА: «Стосується подій 2012 року. Півтора року пройшло і зараз згадали й почали провадження. Я в цьому вбачаю просте політичне переслідування, і сподіваюся, що своїми доказами доведу свою позицію, свою невинуватість, що я завжди діяв і вчиняв усе відповідно до закону. На сьогодні мені ще не повідомлено про якісь інші справи, я думаю, що вони ще з’являться, бо ви ж самі розумієте, що тут політичне підґрунтя, тут немає юридичного підґрунтя. Бо коли стосується подій, за якими відповідальність може бути призначена відповідно до Кодексу адміністративного судочинства, коли всі терміни позовної давності вже пройшли, стосовно подій, які півтора року назад, починати кримінальне провадження і при цьому керуючись повідомленнями в інтернеті. Чомусь, коли повідомляли в інтернеті, що захоплене житло моє і моєї сімї, коли повідомляли в інтернеті, що захоплене підприємство, засновником якого є моя дружина, чомусь тоді кримінального провадження по фактах конкретних кримінальних дій не порушувалося. А тут по подіях, які мали місце півтора роки назад, які, на мій погляд, не є актуальними для жителів України. У нас сьогодні є більш складні виклики, нам треб дивитися не на те, що було, а на те, що буде. І я нам зберегти країну».
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Папієва викликали до прокуратури

14-04-2014, 18:23
Переглядів: 816
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
Петрович 14 квітня 2014 19:07
За відкрите перслідування керівників дорожних організацій області, міст і населених пунктів області пов"зане (на мою думку)відмовою останніх виплачувати йому готівкою відкати (10-30%) від використаних коштів з міського і облбюджетів ПРОКУРАТУРА зобов"язана відкрити кримінальну справу. Крім того, як ДОКАЗ, не використанними повернули до бюджету біля 100 млн.гр.
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player