Середа, 25 Вересеня 2013
18:18:22

У Чернівцях відбувся спортивний забіг «За здоровий спосіб життя» (фото)

26-го травня 2013 року у Чернівцях відбувся спортивний забіг «За здоровий спосіб життя». Організаторами виступили студенти ЧНУ імені Юрія Федьковича – Омелян Тарнавський та Юрій Костенюк. 
 
Захід проводився із метою пропаганди здорового способу життя. Учасниками забігу були юнаки різних навчальних закладів. На жаль, дівчат не було. «Багато людей не прийшло, бо вони бояться брати участь у заходах, які ще не перевірені часом. Люди завжди чекають на щось готове. Їхня байдужість якраз є причиною малої кількості учасників. Але, попри це все, захід пройшов успішно. Про це свідчать і позитивні емоції самих учасників, і підтримка перехожих, які кричали: «Ми з вами» », - коментує Юрій Костенюк.
 
Під час пробіжки бігуни викрикували «Спорт – слава, честь і відвага. Чернівці обирають спорт» та «Здорові батьки і щасливе дитя – ми за здоровий спосіб життя». Пробіжка здійснювалася від парку ім. Т.Шевченка до Соборної площі (через вул.О.Кобилянської). Повертаючись із кінцевої зупинки, організатори зібрали із учасників кошти і купили фрукти та соки, якими пригощали перехожих із закликом «За здорове життя». Люди були приємно  здивовані пропозиціями учасників забігу попити соку і з`їсти банан. З радістю пригощалися.
«Ми запланували з Юрієм цей забіг буквально за тиждень перед самим заходом. Умовно поклали перед собою ціль – організувати спортивний забіг. Домовилися, якщо не зробимо це, то ми марнослови. Протягом одного тижня ми вирішили питання із ЗМІ та дозволом міськради на проведення цього заходу. Начальник ДАІ Чернівецької області представив нам двох працівників, які супроводжували нас протягом всього забігу. Пробіжка почалася із фізкультурних процедур. Загалом ми залишилися дуже раді. Приємно було бачити щирі посмішки і підтримку пересічних людей. Це не останній наш захід. Наступного разу, впевнений, прийде більше людей. Щиро дякую всім, хто прийшов», - додав Омелян Тарнавський.
 

Поділитись новиною в соціальних мережах:

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше