Четвер, 20 Червня 2013
14:58:54

Бізнес

Нова послуга від ДПС в Чернівецькій області

Інформацію про зміни в законодавстві можна отримувати на поштуДПС України для зручності платників податків запровадила нову послугу — повідомлення про зміни в податковому законодавстві на електронну адресу. Якщо платник податків зацікавлений в отриманні такої інформації, йому необхідно надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. порожній лист, при цьому в полі «Тема» зазначити «6011».

Для деяких груп підприємців можуть зменшити податки

Податки стануть меншимиПроект Закону України № 9733, що розглядається Верховною Радою з питань внесення змін до Податкового кодексу України пропонує скасувати обмеження по кількості найманих працівників для 5, 6 груп платників єдиного податку та знизити ставки єдиного податку для 5 та 6 груп з 7% і 10% до 5% і 7% , а також запровадити електронну форму заповнення заяви про перехід на спрощену систему оподаткування.

Детальніше...

В Чернівцях пройде безкоштовний бізнес-тренінг

Тренінг відбудеться у м. Чернівці 18-20 жовтня 2012 року.Ресурсний центр ГУРТ за підтримки Шведського агентства з міжнародного розвитку та співробітництва (Sida) і Міжнародного бюро праці (ILO) розпочинає впровадження тренінгової програми «Розпочни свій бізнес».

Детальніше...

Українськими ІТ-шниками цікавляться міжнародні компанії

komp2Українські ІТ-шники - одні з найзатребуваніших у світі, - переконані аналітики. Цьогоріч замовлення в сфері інформаційних технологій побільшає на 20%. А обсяг відчизняного ІТ-ринку за минулий рік оцінили у 2 млрд доларів.

Детальніше...

Доллар продовжує дешевшати

dollars2Сьогодні на міжбанківському валютному ринку України торги по долару США відкрилися триваючим падінням котирувань - 8,0960 / 8,1060, ціни на російську валюту піднялися - 0,2572 / 77, котирування по євро-гривні пішли вгору - 10,4220 / 10,4365 .

Детальніше...

Ціни на бензин підвищуватися не будуть

zapravka1Ціни на бензин підвищуватися не будуть. Про це перед засідання уряду заявив міністр палива та енергетики Юрій Бойко.

Детальніше...

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше