П'ятниця, 21 Червня 2013
09:06:38

Бізнес

В Україні почнуть діяти нові правила авіапоїздок

Гаряче харчування повинно бути через годину після зльоту, а за скасування рейсу заплатять більше вартості квитка.

Тим, хто подорожує повітряним трансопортом, незабаром стане набагато простіше відстояти свої права при затримці та скасування авіарейсів, втраті багажу - вступлять в силу нові Правила повітряних перевезень пасажирів і багажу, які відповідають міжнародним нормам. Їх розробило Мінінфраструктури, а днями зареєстрував Мін'юст, діяти правила почнуть з дня публікації. Планується, що вона буде найближчим часом.

avaipravula

Детальніше...

Для сплати податку на нерухоме майно фізичні особи матимуть 60 днів

Трускавец

Трускавец

ДПС у Чернівецькій області нагадує, що з 1 січня 2013 року введений податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, який сплачують як фізичні, так і юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об'єктів житлової нерухомості.

Детальніше...

Попит на заміську нерухомість буде рости

Економічна криза, Євро-2012 та парламентські вибори не вплинули на інтерес до покупки якісного житла за містом. Таку думку висловив генеральний директор проекту «Олімпік-парк» Василь Розжівін.

Детальніше...

Микола Азаров та Сергій Арбузов представили нового Голову Національного банку України

11 січня 2013 року в приміщенні Національного банку України відбулося офіційне представлення новообраного Голови Національного банку України Ігоря Соркіна. Представив громадськості та колективу нового керівника Національного банку України Прем’єр-міністр України Микола Азаров. В урочистій події також брав участь Перший віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов. 

Детальніше...

"Аеросвіт" виключили з системи взаєморозрахунків між авіакомпаніями

"Аеросвіт" виключили з міжнародної платіжної системи IATA

"Аеросвіт" виключили з міжнародної платіжної системи IATA

Міжнародна асоціація повітряного транспорту (IATA) виключила українську компанію "Аеросвіт" з системи взаєморозрахунків між авіакомпаніями та агентами з продажу авіаперевезень (BSP). Про це, як повідомляє РІА Новини , заявив голова Державної авіаційної служби України Анатолій Колісник.

Детальніше...

Роз'яснено деякі питання нарахування єдиного внеску

Роз'яснено деякі питання нарахування єдиного внеску

Роз'яснено деякі питання нарахування єдиного внеску

У листі від 08.11.2012 р. № 26026/03-20 ПФУ нагадав, що базою для нарахування єдиного внеску для роботодавців і найманих працівників, відповідно до Закону «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» є сума нарахованої зарплати за видами виплат, що включає основну та додаткову заробітну плату, інші заохочувальні та компенсаційні виплати, у тому числі в натуральній формі, що визначаються відповідно до Закону «Про оплату праці» , та сума винагороди фізособам за виконання робіт (надання послуг) за цивільно- правовими договорами.

Детальніше...

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше