Четвер, 20 Червня 2013
14:57:17

Бізнес

З 25 листопада збільшилися мінімальні ціни на алкоголь

 

Ціни на алкоголь зростуть

Ціни на алкоголь зростуть

Постановою Кабінету Міністрів від 07.11.2012 № 1017 внесено зміни у додаток до постанови КМ України від 30.10.08 р. №957 «Про встановлення розміру мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін». Постанова набирає  чинності  з 25.11.2012р.

Детальніше...

Красива постава, невід'ємна складова успіху ділової людини

Уміння красиво стояти, сидіти, рухатися завжди було невід'ємною частиною так званих гарних манер, ознакою приналежності до еліти суспільства. Найкращий одяг погано виглядає на людині з неправильною поставою.

Детальніше...

Історія становлення та розвитку навідомішого в світі моди бренду Шанель (Частина І)

Мабуть, немає більш відомого бренду у світі моди, ніж Chanel. Французька компанія, створена на початку XX століття, є символом моди, а її найвідоміший продукт - знамениті парфюм Chanel № 5 через майже 80 років після того, як були вперше представлені, залишаються самими продаються в світі. Історія успіху Chanel нерозривно пов'язана із засновницею компанії – знаменитою Габріель «Коко» Бонхеер Шанель.

Детальніше...

Історія становлення титану

Дорожнеча, наукоємність і орієнтація на військові потреби сильно скоротила число кандидатів на виробництво титану. Зараз у світі 4 помітних виробника титанової губки і трохи більше десятка його великих споживачів - виробників титанового прокату і виробів.Серед них збереглася і Росія.

Детальніше...

О лидерах рынка косметики

Для каждой женщины  красота и здоровье играют наиважнейшую и безгранично значительную роль! Поэтому, к выбору косметики представительницы  прекрасной половины подходят очень  ответственно. Здесь нельзя допускать  ошибок, выбор должен быть безупречным.

Детальніше...

Разбираемся с паркетным покрытием в Вашем доме

Помимо того, что Черновцы это один из наикрасивейших архитектурно и, безусловно, живописно городов, помимо того, что это столица нашей области, Черновцы также маленький мир, который откроет для вас широкое и безграничное разнообразие паркетного искусства.

Детальніше...

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше