Неділя, 30 Червня 2013
14:51:51

Спорт

Буковинські спортсмени поїхали до Румунії (фото)

img 001016 лютого, у столиці Буковини відбулася офіційна церемонія проводів юнацької збірної команди України на ХІ зимовий Європейський олімпійський фестиваль, що стартує 17 лютого у румунському місті Брашові.

Детальніше...

Чернівецький легкоатлет встановив новий рекорд Буковини

ibragimov-start-300x196Рекордним виступом першого дня Чемпіонату України з легкої атлетики в приміщенні, який стартував 13 лютого у Сумах, відзначився чернівецький спринтер Еміль Ібрагімов. Вихованець Геннадія Слюсарєва фінішував у першому забігу на 60 м другим з результатом 6,84 сек., що на 0,07 сек. краще його ж рекорду області, встановленого рік тому у Києві.

Детальніше...

ФК Буковина здобула перемогу вдома

Чернівецька «Буковина», яка продовжує підготовку до офіційних матчів у рідних стінах, знову зіграла двома складами з колективом «Нива» (Тернопіль). Зустріч між чернівецькими та тернопільськими гравцями відбулася на штучному полі «Олімпії». Спочатку підопічним Ігоря Яворського протидіяли потенційні новачки «Буковини», а також переважно ті виконавці, які минулоріч не мали стабільного місця в основному складі чернівецької команди.

Детальніше...

Чернівчанин захищатиме честь України

Вихованець чернівецького клубу «Тай-Сен» Денис Ливицький захищатиме честь України на ювілейному 40-му Чемпіонаті Європи з карате серед кадетів та юніорів, який відбудеться 8-10 лютого 2013 р. у місті Конья (Туреччина).

Детальніше...

В Чернівцях пройшов чемпіонат з боксу (відео)

2-3 лютого у Чернівцях відбувся чемпіонат області з боксу. У ньому взяли участь 9 команд, 24 пари боксерів з різних клубів області. Ці змагання є черговим етапом відбору спортсменів на чемпіонат України.

Детальніше...

Чернівчанка стала чемпіонкою Європи

Учасниця Олімпіади-2012 чернівчанка Лідія Січенікова вчора, 29 січня, оновила свій же юніорський рекорд Європи в приміщенні на Чемпіонаті України у Черкасах. Змагання наразі тривають. Найвдаліше серед буковинців кваліфікаційні змагання пройшли юніори.

Детальніше...

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше