Неділя, 30 Червня 2013
14:51:56

Спорт

Частина Чернівців сьогодні без світла

Частина Чернівців без світла31.10.2012 р. у зв’язку з розчисткою трас від гілок дерев та проведенням регламентних робіт з 9:30 до 17:00 від електропостачання будуть відключені житлові будинки та ОГД по вул. Звенигородській, вул. Затишній, вул. Весняній, вул. Гаєвій, вул. Архангельській, вул. Геничеській, вул. Ромаданівській, вул. Пархоменко, вул. Гречаній, вул. Бучачській, вул. Долинянській, вул. Гагаріна, 29-51 та по вул. Бережанській, 1-13

В Чернівцях стартував Чемпіонат з шахів

Чемпіонат Чернівців з шахівУ приміщенні чернівецького шахового клубу «Біла тура» 24 жовтня розпочався відкритий чемпіонат Чернівців з шахів серед чоловіків і жінок. Його проводить міська федерація шахів.

Детальніше...

Цьогорічні футбольні чемпіонати Чернівців були рекордними

У футбольних чемпіонатах Чернівців 2012 року взяла участь рекордна кількість командУчора, 23 жовтня, у конференц-залі готелю «Буковина» відбулося урочисте нагородження лауреатів Відкритого чемпіонату Чернівців з футболу. У церемонії взяли участь секретар Чернівецький міської ради Віталій Михайлішин, депутат міської ради Валерій Чинуш, начальник управління фізичної культуру та спорту міської радиСвятослав Дяконюкта керівник міської федерації футболу Сергій Задорожняк.

Детальніше...

Боксер з Буковини відзначився на змаганнях в Європі

Вихованець чернівецького тренера Геннадія Соловйова відзначився на Євро серед військових.Станіслав Дєдов – один із кращих боксерів Чернівецької області, член експериментальної збірної України з боксу по підготовці до виступів на Олімпійських іграх 2016 року в Бразилії, повернувся з Естонії, де відбувся відкритий Чемпіонат Європи з боксу серед Збройних сил.

Детальніше...

Буковина не змінить головного тренера

Заяць залишиться головним тренеромПісля матчу 14 туру першості України ФК «Суми» - «Буковина», яка завершилася перемогою господарів, головний тренер нашої команди Вадим Заяць заявив про те, що подає у відставку.

Детальніше...

В Чернівцях тривають змагання з боулінгу

«Cup Chernivtsi»30 вересня 2012 р. у БК «Турбіна» стартував перший етап змагань Відкритого Чемпіонату Чернівецької області з спортивного боулінгу приурочений саме до святкування Дня міста, і включений в розважальну програму міста.

Детальніше...

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше