Статті

Всі новини технологій

ex-ua

Через що здобули популярність EX.UA та інші

Переслідування правовласниками порушників копірайту в мережі сприяло появі нових технологій обміну даними.

LG Optimus G Pro з'явиться в Південній Кореї з 5,5 "екраном

Флагманський смартфон LG Optimus G Pro, анонсований минулого місяця в Японії, за даними phonearena.com повинен незабаром з'явитися і в Південній Кореї. Крім того, за чутками, на прийдешній виставці MWC 2013 буде представлена версія LG Optimus G Pro для глобального ринку.

Antena

З українського Криму відправлятимуть платні СМС інопланетянам

З радіотелескопу в Євпаторії хочуть відправити послання позаземним цивілізаціям (це єдиний у світі центр зв'язку з далеким космосом). Компанія, зареєстрована в Белізі (маленька країна в Центральній Америці), вже почала збір приватних повідомлень від бажаючих зі всього світу - приймаються тексти, аудіо та відео.Ціни відправлень в прайсі коливаються від $ 20 до $ 450.

Samsung та LG вирішили врегулювати конфлікт без суду

Samsung і LG вирішили самостійно, без залучення судових органів, завершити патентний конфлікт, що супроводжувався взаємними звинуваченнями в порушенні авторських прав. Конфлікт розпочався з обвинувачень у незаконному використанні OLED-технологій, після чого сторони перейшли до подачі позовів з приводу неправомірного використання патентів, що стосуються технології виготовлення рідкокристалічних дисплеїв. Крім того, влітку минулого року було заарештовано кілька співробітників Samsung Mobile за звинуваченням у передачі компанії LG інформації про технології Samsung AMOLED,яка відома своєю яскравістю, та чудовом засобом для перегляду хітів, скажімо крепкий орешек 5, новый фильм онлайн який можна переглянути в непоганій якості..

SREX

REX Series нові телефони від Samsung

Компанія Samsung Electronics представила на індійському ринку нові мобільні телефони REX Series з підтримкою двох SIM-карт. Новинки, як стверджує виробник, володіють «просунутою» функціональністю, але при цьому до смартфонів не дотягують.

Samsung представить новий водостійкий Galaxy

Не чекаючи старту виставки MWC 2013, компанія Samsung анонсувала наступника «невбиваємого» Galaxy Xcover S5690,який отримав назву Galaxy Xcover 2. Так само, як і попередник, новинка відрізняється підвищеною стійкістю до несприятливого впливу вологи, пилу і ударів. Потенційними споживачами пристрою є любителі подорожей та екстремальних видів спорту.

koledisk

Выбираем колесные диски соответственно их качеству и свойствам

Если вы имеете такое средство передвижения, как автомобиль, то вам придется немало потрудиться, чтобы предоставить ему хороший уход, ну и конечно же, себе комфорт во время езды.  Основным понятием, с которым приходиться стыкаться каждому владельцу авто – замена шин,  которую, как правило, нужно осуществлять в летний и зимний периоды.

Twitter запускає власний відеохостинг з обмеженням в 6 секунд

Сервіс мікроблогів Twitter запустив свій власний відеохостинг Vine. Багато в чому нове творіння компанії нагадує вже існуючі аналоги - YouTube і Vimeo. Втім, є і відмінності, причому значні. Як відомо, розмір повідомлення в Twitter обмежений, а так як Vine - це відеохостинг Twitter, то розмір відеофайлу тут також буде обмежений, причому значно.
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase