Статті

Всі новини технологій

Nokia випустить 41-мегапіксельний смартфон

Nokia готує до випуску смартфон на базі Windows Phone з 41-мегапіксельною фотоматрицею, повідомляє The Verge з посиланням на джерела, знайомі з планами компанії.
Реклама на авто Киев, автостайлинг, наклейки

Дешевий "карбон" для вашого авто

Хорошою, і головне дешевою альтернативою дорогому карбоновому покриттю вашового авто може стати плівка, що імітує його зовнішній вигляд.

Ultra HDTV буде доступно для покупців в вересні

Хоча деякі виробники телевізорів представлять свої рішення з підтримкою екранів Ultra HD (3840 х 2160) в квітні, ресурс DigiTimes повідомляє, що масовий запуск подібних продуктів не відбудеться раніше вересня через труднощів на виробничих потужностях Samsung та LG Display.

NASA знайшли на Марсі джерело життя (фото)

Знімки, отримані з марсоходу Curiosity, свідчать про те, що на планеті в свій час текли справжні річки - до таких висновків прийшли американські дослідники з NASA.

Вірус вивів з ладу електростанцію

Вірус, принесений на USB-носії ("флешці"), на три тижні затримав запуск американської електростанції, повідомляє USA Today. Інцидент стався на початку жовтня, станція, назва якої не розкривається, під час зараження була закрита для планового оновлення обладнання.

Іран заблокував Google та готує власну мережу Інтранет

Влада Ірану обмежили доступ до пошукача Google Search і поштового сервісу Gmail.Про це повідомив в минулу неділю високопоставлений чиновник Абдул Самад Хорамабаді (Abdul Samad Khoramabadi), відповідальний, за даними іранського агентства новин Iranian Labour News Agency (ILNA), за ведення онлайн-цензури і боротьбу з кіберзлочинністю в країні.

Почав роботу новий файловий хостинг Mega

У п'ятницю деякі користувачі Інтернету отримали доступ до нового файлообмінний ресурс Mega, запуск якого відбувся в цей вікенд. Служба є новим дітищем Кіма Доткома (Kim Dotcom), засновника популярного хостинг-сервісу Megaupload, який був закритий Федеральним бюро розслідувань США близько року тому.

5-й Iphone продається рекордною кількістю

За перші вихідні, що пройшли після початку продажів нового iPhone 5 від Apple, вдалося продати більше 5 мільйонів смартфонів. Тільки за першу добу було оформлено близько 2 мільйонів попередніх замовлень.

  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase