Розробка та просування сайтів

Статті

Всі новини технологій

kamera

Miveau - кріплення, яке перетворює iPhone в action-камеру

Серед спортивних гаджетів особливе місце займають, так звані action-камери.

Apple представила смартфон iPhone 4 (відео)

Глава компанії Apple Стів Джобс представив новий смартфон iPhone 4. Смартфон був анонсований на щорічній конференції розробників WWDC, яка проходить в Сан-Франциско.

Стів Джобс хотів заново винайти телевізор

Уолтер Ісааксон, автор офіційної біографії Стіва Джобса, в інтерв'ю газеті New York Times розповів про деякі речі, які засновник компанії Apple хотів кардинально змінити. 

Skype проданий за 2 мільярди доларів

Найбільший в світі інтернет-аукціон eBay завершив операцію з продажу 70%-ої частки в популярному сервісі інтернет-телефонії Skype групі інвесторів. Сума угоди склала приблизно 2,075 мільярда доларів. 

Власник ICQ купив Одноклассники

Російський інвестиційний фонд Digital Sky Technologies (DST) завершив угоду з купівлі 100% соціальної мережі Одноклассники.

Microsoft показала першу версію Internet Explorer 10

На черговій щорічній конференції для розробників MIX у Лас-Вегасі Microsoft показала першу технічну версію веб-браузера Internet Explorer 10. Це сталося лише через 4 тижні після виходу фінальної версії IE9, а розробка IE10 почалася всього лише 3 тижні тому.

У мережі Вконтакте з'явився власний файлообмінник


У мережі Вконтакте в режимі тестування запущено додаток VKTracker, файлообмінник, що дозволяє користувачам обмінюватися будь-яким контентом, не розміщуючи його на сайті.

Про це повідомляє газета Ведомости.

Додаток працює за принципом стандартного торрент-трекера - сервера, який не зберігає файли, але розміщує посилання на них (торренти) і за допомогою спеціальних програм допомагає користувачам обмінюватися музикою, відео, іграми й іншими файлами.

Іноді користувачі соціальної мережі розміщують на особистих сторінках контент, до якого правовласники висувають претензії, говорить виконавчий директор Вконтакте Лев Левієв. Наприклад, компанія ВДТРК зараз судиться з Вконтакте, на сторінках якої виявила декілька своїх фільмів.

У Німеччині повністю заборонили планшет Galaxy Tab

 

Компанія Apple добилася введення в Німеччині постійної заборони на продаж планшетів Galaxy Tab 10.1, які випускає Samsung

RizVN Login