Розробка та просування сайтів

Статті

Всі новини технологій

Google Maps завантажили 10 млн разів за перші 48 годин

Власники IPhone надали перевагу картам від Google

Офіційний додаток Google Maps для iOS, що з'явилося у Apple App Store 13 грудня, став справжнім хітом інтернет-магазину. Згідно з даними Джеффа Хубера (Jeff Huber), старшого віце-президента Commerce & Local at Google, за перші дві доби додаток завантажили більше 10 млн разів. Серед охочиш завантажити карти від Google знайшлось чимало українських шанувальників продукції Apple, цьому не в останню чергу сприяють безлімітні тарифи на інтернет українських операторів.Наприклад компаніїї Киевстар тарифы якої є доволі привабливими для власників IPnone.

Facebook виплатить незадоволеним рекламою по 10 доларів

Facebook заплатить по 10$ незадоволеним рекламою на сервісі

Американський окружний суддя Річард Сиборг (Richard Seeborg) третього грудня попередньо схвалив запропоновані Facebook заходи врегулювання позову, який стосується використання особистих даних користувачів в рекламі в соцмережі. Про це повідомляє Mercury News.

У Китаї підготували клон Samsung Galaxy Note II

У Китаї підготували клон Samsung Galaxy Note II

Дрібні китайські виробники електроніки продовжують гнути свою забавну лінію, клонуючи найбільш популярні гаджети. І якщо з'являється пристрій, який швидко стає хітом продажів, то випуск його китайської копії - це лише питання часу. Цього разу "клоноділи" підготували власну версію смартфона Samsung Galaxy Note II.

Call of Duty: Black Ops 2

Call of Duty: Black Ops 2 заробила перший мільярд

Call of Duty: Black Ops 2 заробила свій перший мільярд доларів. Activision рада повідомити, що новий шутер побив рекорд свого попередника, досягнувши поставленої мети всього за п'ятнадцять діб з моменту запуску. Modern Warfare 3 подолала дистанцію за шістнадцять діб. Інформацію підтвердив як фінансовий відділ видавництва, так і «незалежний лічильник» Chart-Track.

Google ускладнив пошук порнокартинок

Google ускладнив пошук порно

Google ускладнив пошук порнокартинок

Корпорація Google змінила алгоритм роботи пошуку по зображеннях, ускладнивши попадання у видачу сцен сексуального характеру. Про це 12 грудня повідомляє CNET News.

Смартфони з дисплеєм Full HD стануть нормою в 2013 році

Смартфони з Full HD стануть нормою

Смартфони з 5-дюймовим екраном і роздільною здатністю 1920х1080 пікселів стануть звичайним явищем вже до середини 2013 року, згідно з інформацією ресурсу Focus Taiwan, що посилається на аналітичну записку учасника фінансового ринку Barclays Bank PLC.

Найактивнішими інтернет-покупцями виявилися британці

Найчастіше в інтернеті купують британці

Жителі Великобританії виявилися найактивнішими покупцями в світі через інтернет. Про це повідомляється на сайті місцевого регулятора Ofcom. Відомство досліджувало 17 країн з найбільш розвиненим інтернет-ринком.

Троян на смартофні

Мобільні ICQ клієнти заражають смартфони трояном

Троян на смартофні

Компанія «Доктор Веб» попереджає про масову розсилку шкідливих повідомлень через популярні месенджери (працюють по протоколу ICQ), встановлені на смартфонах. 

RizVN Login