Розробка та просування сайтів

Статті

Всі новини технологій

samsung-tizen

Смартфон Samsung на операційній системі Tizen може побачити світ вже цього року

Ринок мобільних операційних систем можна назвати досить об'ємним, хоча по-справжньому великих гравців як і раніше двоє, це Google Android і Apple iOS. Інші гравці начебто Windows Phone і новенькою BlackBerry 10 поки не представляють ніякої загрози для лідерів. Проте асортимент розширюється, Firefox OS вже побачила світ, за нею очікується повноцінний дебют ще одного перспективного гравця - системи Tizen.

Новий Boeing постійно ламається

Японські авіакомпанії All Nippon Airways (ANA) і Japan Airlines (JAL) оголосили про припинення польотів всіх належних їм літаків Boeing 787 Dreamliner, повідомляє Reuters . Таке рішення було прийнято в середу, 16 січня, після чергового інциденту з "Лайнер мрії".
Експлуатацію Boeing 787 Dreamliner авіакомпанії мають намір відновити лише після проведення ретельної перевірки всіх літаків цієї моделі, що входять до їх парк.

komp2

Квартальний прибуток Microsoft впав

У минулому році Microsoft зробила ставку на свою нову операційну систему, яка повинна допомогти їй пристосуватися до еріи смартфонів і планшетів. Але останні ринкові оцінки говорять про те, що старт Windows 8 виявився повільним.

Китай - лідер за розповсюдженням спаму

"Лабораторія Касперського" опублікувала щорічний звіт з результатами аналізу активності спамерів в глобальній мережі.

google

Google вдосконалила рукописний ввід для пошуку

Функція Google Handwrite була запущена в минулому році і дозволила користувачам здійснювати пошук інформації в Google Search, просто намалювавши слово на сенсорному екрані смартфона або планшета. Рукописне введення пошукового запиту виявився досить популярним серед жителів азіатських країн, тим не менш, деякі з них скаржилися на те, що система не завжди правильно розпізнає ієрогліфи.

Sony представила перший у світі OLED телевізор з UltraHD

На міжнародній виставці споживчої електроніки CES 2013, що почала роботу на цьому тижні в Лас-Вегасі, демонструється чимало нових моделей телевізорів з роздільною здатністю 4K (Ultra HD) різних виробників, так само як і великих OLED-панелей. Але лише Sony вдалося об'єднати разом дві технології в привезеному на виставку прототипі першого у світі OLED-телевізора з розширенням екрану Ultra HD (3840x2160 точок) з діагоналлю 56 ". Поки що функція Smart в ньому буде просто для іграшки, адже наприклад  щоб  подивитись фільми української онлайн ,в такій якості, потрібен інтернет який потягне бітрейт близько 40 мб/с ( для довідки, сучасний 100 мегабітний канал дає лише 10 мб/с)

Том и Джерри

Facebook представив розумний пошук

Том и Джерри

Соціальна мережа Facebook представила пошук по контенту, опублікованому користувачами. Функцію під назвою Graph Search ("Соціальний пошук") глава соцмережі Марк Цукерберг представив 15 січня на конференції в головному офісі компанії. Пряму трансляцію з неї вело видання The Verge.

На базі Android вийде потужна ігрова консоль

NVIDIA представила амбітний проект - портативну ігрову консоль Project Shield на основі Android, здатну одночасно в потоковому режимі передавати ігри з ПК, оснащених останніми відеокартами NVIDIA Kepler. Іншими словами, на пристрої будуть доступні всі ігри з комп'ютера і всі ігри з асортименту магазину додатків Google Play. Власники консолі зможуть навіть використовувати режим Steam Big Picture.

RizVN Login