Субота, 22 Червня 2013
15:24:34

Економіка

В Чернівцях забастував ще один ринок

Працівники ще одного ринку Чернівців бастують. Як запевняють підприємці, директор ринку збираються його реконструювати і відмовляється продовжувати договори оренди . До людей також дійшли чутки про те, що на місці перших рядів ринку стоятимуть стаціонарні магазини.

Детальніше...

В Чернівцях вручать нагороди лідерам в економіці міста

воблеры на щукуСьогодніо 17:00 в Чернівцях вшосте відбудеться урочиста церемонія вручення нагород переможцям акції вшанування лідерів економічного розвитку міста Чернівців «Визнання – 2012».

Детальніше...

Пляж в Чернівцях лише відкрили, а навколо нього вже скандал

Новий виток пристрастей довколо міського пляжу. Вся справа в тому, що підприємець, який три роки орендував пляж залишився без оренди. За словами Вадима Дудника, продовжувати договір йому відмовилися чиновники з міської ради.

Детальніше...

В Чернівцях збудують сміттєпереробний комплекс

У рамках впровадження національного проекту «Чисте місто» Чернівецькою міською радою спільно  з державним агентством України  з інвестицій та управління національними проектами планується будівництво сміттєпереробного комплексу в м. Чернівцях.

Детальніше...

На Буковині приватизують 15 об'єктів

Як повідомила сьогодні, 13 травня, на апаратній нараді начальник регіонального відділення Фонду державного майна по Чернівецькій області Ірина Комаровська, на Буковині в процесі підготовки до приватизації перебуває 15 об’єктів державної власності.

Детальніше...

Працівники Калинівського ринку знову пікетували міську раду

Працівники Калинівського ринку знову пікетували міську раду. До підприємців 5го сектору, який адміністрація планує реконструювати, дійшли чутки про те, що після реконструкції, ті з них, хто придбав місця під контейнери по-за аукціоном, повинні будуть знову їх купляти, тепер вже з аукціону. Чи правда це, дізнаєтесь з сюжету Дар’ї Товпіч.

Детальніше...

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше