Субота, 22 Червня 2013
15:18:52

Економіка

Пансіонат на Буковині залишиться державним

Принципова  позиція прокуратури  Чернівецької області  знайшла своє логічне завершення у рішенні  Львівського апеляційного господарського суду від 01.04.2013 р.  

Детальніше...

Буковинська митниця перерахувала в бюджет 232 млн.

Як повідомляє відділ взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату обласної державної адміністрації, під час наради керівного складу Чернівецької обласної митниці йшлося про організацію митного контролю, фінансово-господарську діяльність, роботу з кадрами та протидію корупції, а також про підсумки роботи територіальних митних органів за І квартал 2013 року.

Детальніше...

Штат чернівецького аеропорту скоротять,а роботу оптимізують

Питання про вихід з кризи комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Чернівці» стало темою позачергового засідання виконавчого комітету Чернівецької міської ради, яке відбулося, 12 квітня.

Детальніше...

Буковинське підприємство нагріло державу на 2,8 млн.

Такий результат діянь службових осіб одного з підприємств Буковини , яке безпідставно сформувало податковий кредит з податку на додану вартість  в сумі понад  1,3 млн. грн. та не сплатило до бюджет 1,5 млн. грн.. податку на прибуток.

Детальніше...

В Чернівцях побільшало мільйонерів

У Чернівцях троє мешканців стали офіційними мільйонерами, задекларувавши продану та отриману за договором дарування нерухомість.

Детальніше...

Підприємці "Калинки" почали бастувати

Підприємці калинівського ринку знову бастують. Вчора близько сотні працівників п"ятого сектору ринку вийшли під стіни міської ради, аби висловити своє невдоволення планами адміністрації на реконструкцію цього сектору. Люди вимагали у владників прислухатися до них і змінити план реконтрукції їхніх робочих місьць. В цей же зас у ратуші відбувалося засідання міськвиконкому на якому питання реконструкції було винесено першим.

Детальніше...

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше