Субота, 22 Червня 2013
09:51:31

Економіка

В Чернівцях знову непорозуміння з підприємцями

купить секционные воротаПідприємцям ринку Нива не продовжують договори. Працівники базару, що знаходиться на Гравітоні обурені поведінкою керівництва, як вони стверджують – директор їх ігнорує, а договори не продовжує бо незабаром планує почати реконструкцію цієї території.

Детальніше...

Ціни на продукти харчування залишуться сталими

страна ИталияПро цінову ситуацію в регіоні, зокрема – на ринку основних соціально-значимих продовольчих товарів та нафтопродуктів, інформував сьогодні, 3 червня, під час апаратної наради завідувач сектору у Чернівецькій області Державної інспекції з контролю за цінами Денис Волощук.

Детальніше...

Чернівецька податкова попереджає про "перевертнів"

Протягом 2012 р. зафіксовано 15 таких випадків,  за якими порушено 5 кримінальних справ.    У поточному році   шахрайські дії  активізувались.  Всі вони відбуваються  за певною схемою.

Детальніше...

На "Калинці" підприємцям "відрубали" світло

1 червня 2013 року низці підприємців п’ятого сектору Калинівського ринку без попередження відімкнули електроенергію від торгових точок. Адміністрація опечатала 18 контейнерів мотивуючи це несплатою орендної платні. Про це повідомила прес-служба ВО "Свобода"

Детальніше...

Чернівчани виготовляють деталі для Фольксваген

До Чернівців повертаються заводи. У приміщенні Кварцу розпочав роботу виробничий підрозділ "СЕ Борднетце-Україна", який постачатиме продукцію для концерну Фольксваген. До кінця року керівники планують набрати 500 працівники, в наступному - ще тисячу.

Детальніше...

Соціально-економічне становище Чернівецької області за січень–квітень 2013 року (частина 2)

Фінанси
 
За даними управління Національного банку України  в Чернівецькій області вимоги банківських установ області за наданими кредитами в національній та іноземній валюті (включаючи нараховані відсотки за наданими кредитами) впродовж січня–березня п.р. зменшилися на 0,5% і станом на 1 квітня п.р. становили 3462,3 млн.грн.

Детальніше...

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше