Субота, 22 Червня 2013
19:58:14

Економіка

Папієв вимагає краще використовувати інвестиції

papiev3«Чернівецька область повинна максимально використовувати усі наявні ресурси задля наповнення місцевих бюджетів та відродження економічної активності регіону», - на цьому наголосив сьогодні, 1 квітня, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв на апаратній нараді.

Детальніше...

Хліб на Буковині не дорожчатиме

hlibПід головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Георгія Галиця за участі керівників профільних управлінь крайової виконавчої влади, регіональних відомств антимонопольного комітету, аграрного фонду, цінової інспекції, Чернівецького хлібокомбінату відбулася нарада, під час якої йшлося про недопущення підвищення ПАТ «Чернівецький хлібокомбінат» оптово-роздрібної ціни на хліб масового вжитку «Орільський».

Детальніше...

Податкові міліціонери Буковини викрили шахраїв, які довели себе до фіктивного банкрутства

PodatkovaChenrivtsiBIGПодатківцями Чернівецької області встановлено, що минулого року один із суб’єктів господарювання, який зареєстрований на території області та виготовляв гіпсові суміші, двічі ініціював у суді процедуру власного банкрутства.

Детальніше...

Прокуратура повернула 140 тис. зарплати

prokuraturaCVПрокуратурою Першотравневого району проведено перевірку дотримання законодавства про оплату праці на одному з підприємств м.Чернівці.

Детальніше...

На Буковині цього року планують зібрати 630 тис. тон зерна

zernoСьогодні, 25 березня, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв в селекторному режимі провів нараду з керівниками районів Буковини і аграріями – йшлося про підготовку до весняно-польових робіт в регіоні.

Детальніше...

"Калинка" залишиться на своєму місці

KalinkaBigКалинівський ринок не будуть переносити – про це повідомив його директор Руслан Сербінчук. Навпаки, в планах керівництва – капітальний ремонт 5 сектору, демонтаж і перенесення високовольтної лінії, автоматизація усіх пунктів заїзду транспорту на територію ринку.

Детальніше...

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше