Субота, 22 Червня 2013
16:33:49

Економіка

Якість білбордів на Буковині жорстко перевірятимуть

мобильная автомойкаСьогодні, 8 квітня, на апаратній нараді за участі керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації та територіальних відомств центральних органів виконавчої влади голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв зауважив, що білборди, які розміщенні вздовж доріг області, повинні мати належний вигляд. 

Детальніше...

В Чернівцях незаконно штрафували підприємців

Розглянувши звернення депутата Чернівецької обласної ради від Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Віталія Мельничука щодо неправомірних дій міліції стосовно підприємців, які провадять діяльність у малих архітектурних формах, прокуратура міста Чернівці визнала, що правоохоронці порушили вимоги Закону України “Про міліцію”.

Детальніше...

Прокуратура взялась за Чернівецький аеропорт

Чернівецька  прокуратура  з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері  наприкінці  березня  поточного  року   провела  перевірку  щодо додержання службовими особами  КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці» вимог КЗпП  України  та  Закону України «Про оплату праці». 

Детальніше...

Буковина додатково отримала 700 млн.

Як повідомляє головне фінансове управління обласної державної адміністрації, упродовж І кварталу 2013 року місцеві бюджети краю з державного бюджету отримали 433,1 млн. гривень дотації вирівнювання. 

 

Детальніше...

Калинівський ринок розповів про свої здобутки

KalinkaBigУчора, 2 квітня, відбулася звітна прес-конференція генерального директора КП МТК «Калинівський ринок» Руслана Сербінчука, який розповів про основні досягнення у 2012 році та новації, які заплановані на 2013 рік.

Детальніше...

В розвиток "Калинки" вкладуть 8 млн.

kalinkaУ 2013 році на програми з розвитку та підвищення ефективності роботи КП МТК «Калинівський ринок» витратить понад 8 мільйонів гривень, що на 3 мільйони більше, ніж за попередній рік. Найбільшими проектами нинішнього року на ринку стануть реорганізація 5 торгового сектору та ремонт вулиці Рокитнянської.

Детальніше...

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше